FAQ

Καθημερινή βοήθεια για τους πελάτες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 694 491 7441 για νας σας λύσουμε οποιδήποτε απορία.

 • Μεγάλη διαδρομή
 • Σταθερή Αξία

Χρειάζεστε βοήθεια μέσω email;

 • Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και υπάρχουν στο εργαστήριό μας. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού και να μας επισκεφθείτε. Μπορείτε όμως να τα δείτε από κοντά και στα διάφορα μπαζαάρ που λαμβάνουμε μέρος ή να σας ενημερώσουμε για τα καταστήματα που φιλοξενούν τα είδη μας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 • Αν και όλα μας τα είδη είναι χειροποίητα φροντίζουμε πάντα να είναι και ετοιμοπαράδοτα! Η παραγγελία σας σε κανονικές συνθήκες ετοιμάζεται άμεσα σε 1-2 ημέρες και παραδίδεται στην εταιρία ταχυμεταφορών. Στις περιπτώσεις ειδών που κατασκευάζονται κατά παραγγελία και στα είδη βάπτισης απαιτείται ένα χρονικό διάστημα λίγων ημερών, το οποίο αν δεν αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος σας το γνωστοποιούμε  άμεσα.
 • Τα προϊόντα μας και όλες οι κατασκευές μας είναι μελετημένες και για τα πιο ευαίσθητα μωράκια. Χρησιμοποιούμε μόνο βαμβακερά υφάσματα, όπου είναι εφικτό οργανικό βαμβάκι και υποαλλεργικό γέμισμα για τις κούκλες μας σε ένα περιβάλλον χωρίς καπνό και κατοικίδια ζώα. Σε περίπτωση όμως κάποιας ιδιαίτερης ευαισθησίας μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email.
 • Όλα μας τα είδη στέλνονται σε κουτιά craft και γίνονται προσεγμένες συσκευασίες δώρου. Αν η παραγγελία όμως προορίζεται για δώρο μην ξεχάσετε να το επισημάνετε στις παρατηρήσεις και εμείς θα φροντίσουμε για μια ακόμη καλύτερη συσκευασία και με καρτούλα για να γράψετε τις ευχές σας. Επίσης δεν θα  συμπεριλάβουμε μέσα την απόδειξη πληρωμής, την οποία θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά.
 • Αν θέλετε να στείλουμε την παραγγελία σας απ’ ευθείας σε άλλον παραλήπτη σημειώστε στις παρατηρήσεις και τις ευχές που θέλετε να στείλετε κι εμείς θα το οργανώσουμε για εσάς.
 • Όλα μας τα είδη είναι χειροποίητα και ράβονται στο εργαστήριό μας. Ελέγχουμε κάθε στάδιο παραγωγής και ακολουθούμε αυστηρά τα πατρόν μας. Μπορεί όμως να τύχει να παρατηρήσετε κάποιες ελάχιστες διαφορές από τη φωτογραφία στα σημεία που γίνονται αποκλειστικά με το χέρι όπως π.χ. στα κεντημένα χαρακτηριστικά του προσώπου στις κουκλίτσες μας. Αυτό όμως είναι που τις κάνει μοναδικές!!! Σε καμία περίπτωση δεν θα σας στείλουμε κάποιο προϊόν που δεν θα είναι ίδιο λόγω έλλειψης του κωδικού.

 •  Έχουμε φροντίσει στις φωτογραφίες μας, να υπάρχει χρωματική  πιστότητα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα αφού κάθε κινητό ή οθόνη υπολογιστή μπορεί να επιφέρει κάποια αλλοίωση στα χρώματα.

 • Ετοιμάζουμε, ελέγχουμε, προσέχουμε και φροντίζουμε το κάθε προϊόν να φτάσει με ασφάλεια στα χέρια σας. Αν για κάποιο λόγο συμβεί κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά (6944917441, 2104814969) ή με e mail  (mytinybox.info@gmail.com), ώστε να σας το αντικαταστήσουμε με το σωστό προϊόν χωρίς επιβάρυνση κόστους μεταφορικών.
 • Εάν όμως μετανιώσατε για την αγορά σας και πάλι κανένα πρόβλημα. Έχετε περιθώριο 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του να μας ενημερώσετε και να στείλετε πίσω το προϊόν με δικά σας μεταφορικά έξοδα. Για την επιστροφή των χρημάτων σας απαιτείτε να έχετε στείλει μαζί την απόδειξη λιανικής, το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση όπως έχει σταλεί, στην αρχική του συσκευασία.
 • Επίσης σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να έχετε συμπληρώσει το έντυπο επιστροφής με το οποίο να μας γνωστοποιείτε τους λόγους επιστροφής της παραγγελίας σας.
 • Από τις επιστροφές εξαιρούνται τα είδη βάπτισης και όλα τα είδη που γίνονται κατά παραγγελία ή είναι προσωποποιημένα καθώς ετοιμάζονται κατόπιν συνεννόησης και παρακολουθείτε όλα τα στάδια προετοιμασίας.
 • Αν σας αρέσουν οι δημιουργίες  και το στυλ μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε για τα είδη που προτείνουμε για χονδρική πώληση.